Create a design forum with ModernBB

Tema ModernBB pentru forumurile Forumgratuit

Cum puteti crea un forum cu un aspect modern ? Care este cea mai buna tema pentru un forum ? Temele se mai numesc si sabloane, stiluri sau skin-uri, acestea dau un aspect grafic forumului dvs, facand astfel personalizarea forumului mult mai usoara. ModernBB permite crearea unui forum cu un aspect modern. Descopera tema ModernBB pentru forumurile Forumgratuit.

Alege o tema pentru forum

Pentru a alege o tema pentru forum, trebuie luate in considerare mai multe criterii: categoria forumului, comunitatea are nevoie sau nu de personalizarile pe care le doriti. Scopul principal este acela de a oferi utilizatorilor comunitatii dvs. un aspect care sa se potriveasca categoriei forumului. Temele disponibile pentru Forumgratuit sunt gratuite. Puteti gasi si compara mii de teme de pe HitSkin.

Vezi teme de top

ModernBB: o noua tema pentru forumurile Forumgratuit

Forumgratuit a lansat o noua tema gratuita : ModernBB. Aceasta tema este propusa ca o noua versiune de forum, deoarece multe dintre elementele acesteia au fost revizuite, inclusiv sabloanele. Codul a fost, de asemenea, actualizat pentru a facilita personalizarile viitoare de catre utilizatori. Pentru moment, tema ModernBB este disponibila numai in panoul de administrare Forumgratuit. Aceasta va fi in curand disponibila, pentru a crea in mod direct forumuri cu tema ModernBB.

Introducerea ModernBB

Tema ModernBB va permite sa aveti un forum care sa respecte noile trenduri in web design. Aceasta este o tema completa, care include sabloane, CSS, si imagini prestabilite. In plus, ModernBB ofera o interfata care este mult mai usor de inteles si mult mai placuta din punct de vedere vizual. Aspectul interfetei (UI), precum si experienta utilizatorului (UX) au fost imbunatatite. Veti fi capabil sa intampinati propria comunitate pe un forum de discutii care sa respecte noile obiceiuri ale utilizatorilor de Internet.

Iata principalele caracteristici pe care le ofera ModernBB :

 • O interfata grafica modernă si simplificata, care ofera un design actualizat.
 • Optiuni avansate de personalizare va permit sa personalizati aspectul pe forum cu usurinta, fara a fi necesare cunostinte tehnice.
 • Optimizari pentru a accelera încarcarea paginilor pentru a imbunatati optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO).
 • Tema ModernBB permite o mai buna utilizare a versiunii forumului pentru desktop de pe dispozitive de mobil.
 • Flexibilitatea ModernBB pentru toate temele. Puteti crea un forum RPG, pentru sport sau masini pe forum. ModernBB se adapteaza la toate forumurile de discutii.
 • Foloseste Font Awesome pentru afisarea icon-urilor.
 • Un header reconstruit cu pictogramele de social media, meniu nou, imagine completa si un logo.
 • Un footer modern.
 • Compatibilitatea cu toate browserele recente, precum si suport pentru LTR si RTL.
 • O comunitate foarte activa de utilizatori va pot ajuta sa personalizati tema ModernBB pe forumul nostru de suport.

Pentru a rezuma, ModernBB este o tema usor de utilizat, care poate fi folosita la toate forumurile: sport, fotbal, RPG, auto & moto, animale, ... Prin ModernBB, va oferim un design de calitate si o mai buna lizibilitate pentru continut.

ModernBB arata astfel

Scopul acestei previzualizari este de a prezenta o posibila afisare a temei ModernBB. Testand acest forum demo, veti putea vedea diferite pagini pe forum si veti sa va creati o idee in ansamblu despre potentialul ModernBB.

Vizualizati ModernBB

Ce este o tema pentru forum ?

Pe Forumgratuit, este necesar ca partea de continut sa fie separata de cea vizuala. Tema pentru forum reprezinta partile vizuale, este responsabila pentru aspectul diferitelor pagini de pe forum. Din acest motiv, o tema mai este numita de asemenea sablon, stil sau skin.

Puteti controla aspectul forumului:

 • Prin instalarea unei teme grafice care va place din catalogul Hitskin.
 • Prin modificarea temei implicite a forumului (phpBB3, phpBB2, punBB, Invision si ModernBB).

O tema pe forum va permite sa schimbati modul in care este afisat forumul. Fiecare tema poate aduce resurse modificate, cum ar fi imagini, CSS personalizat, precum si sabloanele modificate. Sistemul de teme Forumgratuit ofera utilizatorilor posibilitatea de a instala orice tema si a comuta intre ele instantaneu pentru a schimba aspectul grafic. Numai designul va fi afectat si nu continutul.

Alegeti ModernBB

Creati

Personalizati

Distribuiţi

Discutati

 Cum sa creezi un forum?  Creare forum  Creeaza un forum despre animale