Ce este Invision ?

Invision Power Board (sau IP.Board) este unul din cei mai buni furnizori de solutii pentru comunitatile virtuale. Crearea unui forum cu Invision Power Board, inseamna garantia unui forum performant si complet in ceea ce priveste functionalitatile.

Invision poseda o comunitate puternica ce ii permite sa ramana in pas cu tehnologia si sa propuna in mod regulat functionalitati inovante pentru forumurile voastre.

Nu ezitati va creati un forum cu Invision, veti putea sa descoperiti o multitudine de optiuni care va vor permite sa va personalizati forumul , si aceasta, gratie comunitatii sale active care va propune numeroase skin-uri gata de aplicat.

Invision face parte din motoarele de forumuri cele mai populare din lume, nenumerati utilizatori il aleg pentru a crea un forum si pentru a-si administra comunitatile.

Forumgratuit: forum gratuit la cheie !

Noi va oferim o solutie la cheie pentru a crea un un forum de discutii. Forumurile de discutii sunt o sursa pretioasa de informatii de tot felul. Sunt de asemenea si un spatiu placut, propice schimburilor de idei.

Solutia noastra va da posibilitatea sa creati un forum si sa fiti stapanul propriului mijloc de comunicare, al propriului spatiu comunitar. Dvs. stabiliti regulile si comunicati cu utilizatori din lumea intreaga. Nu mai exista frontiere pe internet, profitati de acest mijloc interactiv si de sistemul nostru fiabil si performant de forum gratuit pentru o experienta unica pe web.

Creati un forum in 3 etape, in 30 secunde !

Nu este nevoie sa aveti cunostinte de informatica, ajunge sa urmati pur si simplu aceste 3 etape pentru crearea unui forum :

  1. Prima etapa consista in a alege infatisarea grafica (imagini si culori) a site-ului dvs.
  2. A doua etapa necesita completarea unui mic formular cu cateva informatii cum ar fi titlul dorit, adresa forumului sau parola de administrator.
  3. A treia si ultima etapa necesita confirmarea parolei alese.

Dupa ce ati creat forumul dvs., conectati-va (Conectare) pentru a accesa panoul de administrare situat in partea de jos a paginii din forumul dvs.Configurati si personalizati dupa preferintele si gusturile dvs.. Nu ezitati sa testati functionalitatile pana ajungeti la rezultatul cautat.

Faceti-va cunoscut forumul

Pentru a incepe cu dreptul, este important sa va implicati anturajul, colegii, prietenii sau membrii familiei. Invitati-i sa descopere forumul dvs. si sa participe postind mesaje.

Student, licean, persoana particulara, blogger, webmaster, asociatie sau firma, oricine poate crea gratis un forum. Oricare ar fi nivelul de competenta si obiectivele dorite, profitati de oportunitatea de a reuni comunitatea dvs. virtuala in jurul subiectelor de discutie si a intereselor dvs. Crearea unui forum in trei etape simple si in cateva secunde este posibila acum gratie site-ului nostru.

Link-uri utile: