Ce este phpBB ?

Forumurile noastre se bazeaza pe phpBB. Acum puteti crea un forum phpbb3. Forta solutiilor noastre sta in comunitatea noastra foarte activa, tot timpul gata sa-i ajute pe incepatori sa creeze un forum si pe cei avansati sa progreseze.

De la crearea sa in anul 2000, phpBBTM a devenit cea mai folosita solutie de forum Open Source.

Ca si predecesorii sai, phpBBTM 3.0 Olympus contine un panou de administrare usor de utilizat si un proces de instalare simplu destinat utilizatorilor, ce permite instalarea unui forum in cateva minute.

Cu o gama larga de functiuni personalizabile, cuplate cu o interfata standard placuta, phpBBTM se va dezvolta odata cu site-ul dvs. internet, infrumusetindu-l in acelasi timp.

Cu milioane de instalari efectuate in lumea intreaga, phpBBTM este unul din mijloacele cele mai populare de a crea propriul forum si de a sustine o comunitate.

Forumgratuit: forum gratuit la cheie !

Noi va oferim o solutie la cheie pentru a crea un un forum de discutii. Forumurile de discutii sunt o sursa pretioasa de informatii de tot felul. Sunt de asemenea si un spatiu placut, propice schimburilor de idei.

Solutia noastra va da posibilitatea sa creati un forum si sa fiti stapanul propriului mijloc de comunicare, al propriului spatiu comunitar. Dvs. stabiliti regulile si comunicati cu utilizatori din lumea intreaga. Nu mai exista frontiere pe internet, profitati de acest mijloc interactiv si de sistemul nostru fiabil si performant de forum gratuit pentru o experienta unica pe web.

Creati un forum in 3 etape, in 30 secunde !

Nu este nevoie sa aveti cunostinte de informatica, ajunge sa urmati pur si simplu aceste 3 etape pentru crearea unui forum :

  1. Prima etapa consista in a alege infatisarea grafica (imagini si culori) a site-ului dvs.
  2. A doua etapa necesita completarea unui mic formular cu cateva informatii cum ar fi titlul dorit, adresa forumului sau parola de administrator.
  3. A treia si ultima etapa necesita confirmarea parolei alese.

Dupa ce ati creat forumul dvs., conectati-va (Conectare) pentru a accesa panoul de administrare situat in partea de jos a paginii din forumul dvs.Configurati si personalizati dupa preferintele si gusturile dvs.. Nu ezitati sa testati functionalitatile pana ajungeti la rezultatul cautat.

Faceti-va cunoscut forumul

Pentru a incepe cu dreptul, este important sa va implicati anturajul, colegii, prietenii sau membrii familiei. Invitati-i sa descopere forumul dvs. si sa participe postind mesaje.

Student, licean, persoana particulara, blogger, webmaster, asociatie sau firma, oricine poate crea gratis un forum. Oricare ar fi nivelul de competenta si obiectivele dorite, profitati de oportunitatea de a reuni comunitatea dvs. virtuala in jurul subiectelor de discutie si a intereselor dvs. Crearea unui forum in trei etape simple si in cateva secunde este posibila acum gratie site-ului nostru.

Link-uri utile: