Ce este PunBB ?

PunBB este un program de forum simplu si aerisit. Obiectivul sau principal este de a permite utilizatorilor sa creeze un forum si sa administreze comunitatea lor avind o interfata lejera, rapida si cat mai putin incarcata din punct de vedere grafic.

Forta versiunii punBB rezida in simplitatea sa; ceea ce permite utilizatorilor incepatori sa modereze, sa administreze si sa creeze un forum repede.

PunBB a fost conceputa atunci cand autorul sau, cautind motoare de forum pentru site-ul sau internet a gasit doar programme fie foarte complexe, fie foarte incarcate din punct de vedere grafic. A decis atunci sa creeze un forum cu propriul sau program.

PunBB a fost initial cunoscut sub numele "Pun" dar numele a fost apoi modificat prin adaugarea sufixului "BB" (ce corespunde notiunii de Bulletin Board). Se pare ca numele a fost modificat pentru a se asigura ca scopul programului este acelasi ca al celorlalte motoare de forumuri.

Forumgratuit: forum gratuit la cheie !

Noi va oferim o solutie la cheie pentru a crea un un forum de discutii. Forumurile de discutii sunt o sursa pretioasa de informatii de tot felul. Sunt de asemenea si un spatiu placut, propice schimburilor de idei.

Solutia noastra va da posibilitatea sa creati un forum si sa fiti stapanul propriului mijloc de comunicare, al propriului spatiu comunitar. Dvs. stabiliti regulile si comunicati cu utilizatori din lumea intreaga. Nu mai exista frontiere pe internet, profitati de acest mijloc interactiv si de sistemul nostru fiabil si performant de forum gratuit pentru o experienta unica pe web.

Creati un forum in 3 etape, in 30 secunde !

Nu este nevoie sa aveti cunostinte de informatica, ajunge sa urmati pur si simplu aceste 3 etape pentru crearea unui forum :

  1. Prima etapa consista in a alege infatisarea grafica (imagini si culori) a site-ului dvs.
  2. A doua etapa necesita completarea unui mic formular cu cateva informatii cum ar fi titlul dorit, adresa forumului sau parola de administrator.
  3. A treia si ultima etapa necesita confirmarea parolei alese.

Dupa ce ati creat forumul dvs., conectati-va (Conectare) pentru a accesa panoul de administrare situat in partea de jos a paginii din forumul dvs.Configurati si personalizati dupa preferintele si gusturile dvs.. Nu ezitati sa testati functionalitatile pana ajungeti la rezultatul cautat.

Faceti-va cunoscut forumul

Pentru a incepe cu dreptul, este important sa va implicati anturajul, colegii, prietenii sau membrii familiei. Invitati-i sa descopere forumul dvs. si sa participe postind mesaje.

Student, licean, persoana particulara, blogger, webmaster, asociatie sau firma, oricine poate crea gratis un forum. Oricare ar fi nivelul de competenta si obiectivele dorite, profitati de oportunitatea de a reuni comunitatea dvs. virtuala in jurul subiectelor de discutie si a intereselor dvs. Crearea unui forum in trei etape simple si in cateva secunde este posibila acum gratie site-ului nostru.

Link-uri utile: