Caracteristici de forum gratuit

Caracteristici de forum gratuit

Forumgratuit va permite sa creati un forum complet gratuit. Care sunt caracteristicile forumurilor noastre gratuite? Afla cele mai renumite caracteristici ale serviciilor noastre.

Lista de caracteristici Forumgratuit

Forumgratuit ofera forumuri gratuite, usor de creat, personalizabile si nelimitate.
Explorati caracteristicile si optiunile disponibile pe forumurile noastre gratuite.

Creeaza un forum
Evenimente pentru comunitatea ta

Evenimente pentru comunitatea ta

Forumgratuit vă oferă posibilitatea de a crea un calendar de evenimente pe forum. Cu această caracteristică exclusivă, membrii dvs. pot crea un card de profil, oferind evenimente din lumea reală sau online și să le partajați cu comunitatea.
Excursii, întâlniri, festivaluri, concerte, evenimente, etc...Posibilitățile sunt nelimitate! Depinde de dvs. să găsiți chestiunile care să intereseze mai mult comunitatea dvs. de a împărtăși amintiri memorabile împreună.
Nu ezitați să activați evenimentele de pe forum și să grupați practic sau în mod real membrii dvs. pentru a crește angajamentul comunității dvs.


Publicații sau arta scrisului colaborativ

Secțiunea „Publicații” a forumurilor Forumgratuit este o spațiu colaborativ pentru a citi, scrie și partaja orice tip de conținut cu comunitatea ta.
Pe lângă faptul că aduce pe forum un design modern, minimalist și ergonomic, acest sistem exclusiv are mai multe avantaje. Ușurința de a crea și partaja articole, posibilitatea de a construi împreună cu membrii dvs. unul și același lucru conținut îmbogățit din cunoștințele colective ale comunității, ... Dar, de asemenea, încărcarea instantanee și redare optimă pe dispozitivele mobile.
În plus, postările sunt compatibile AMP (Google's Accelerated Mobile Pages Project). O modalitate esențială de a îmbogăți conținutul forumului dvs. !

Publicații sau arta scrisului colaborativ

Certificat SSL pentru o adresa de internet securizata (HTTPS)

Certificat SSL pentru o adresa de internet securizata (HTTPS)

Protocolul HTTPS securizat devine o prioritate pentru toate site-urile web. Pentru a face acest lucru, Forumotion vă permite să vă securizați cu ușurință forumul de discuții folosind un certificat SSL. Fiecare administrator al forumului Forumgratuit poate comanda instalarea unui certificat SSL pe forumul său pentru a beneficia de un Securizați adresa URL a forumului în HTTPS. Forumul afișează apoi o mențiune „Securizată” în browserele web și beneficiază de un ușor bonus pentru referințarea sa. Activați certificatul SSL acum și acordați comunității dvs. o cameră de chat mai sigură, în conformitate cu noile standarde web.


Nume de domeniu si email-uri personalizate

Unul dintre punctele forte ale Forumgratuit este alegerea între sute de domenii pentru adresa de internet a forumurilor gratuite. Cu toate acestea, puteți opta pentru un nume de domeniu personalizat pentru forumul tău. Există două modalități de a obține acest nume de domeniu personal : îl puteți cumpăra prin panoul de administrare al forumului sau Forumgratuit vă poate oferi în anumite condiții.
Dacă forumul dvs. are propriul domeniu, beneficiați de funcționalitatea adreselor de e-mail personalizate în numele forumului.

Nume de domeniu si email-uri personalizate

Anunturi tematice

Anunturi tematice

Exclusiv pe forumul dvs. Forumgratuit, se pot crea secțiuni de anunțuri clasificate pentru a găzdui anunțurile tematice : indiferent dacă îl utilizați pentru adopții sau salvări pentru animale , vânzâri sau schimbând articole reale sau virtuale între membri. Nu ezitați să adaptați această nouă secțiune de anunțuri la nevoile forumului dvs..
Activați această caracteristică acum și oferiți-vă comunității un loc special și formidabil pentru promovarea partajării și schimbului în cadrul forumului.


Etichetarea utilizatorilor si a cuvintelor cheie

La fiecare forum Forumgratuit, puteti eticheta membri si cuvinte cheie. Astfel, membrii vor putea sa eticheteze unul sau mai multi membri intr-un mesaj si vor primi o notificare. Aceasta face discutia mai usoara! Aceasta optiune, de asemenea, functioneaza pentru cuvintele cheie. Fiecare membru poate crea o lista de cuvinte cheie pentru a urmari-o si pentru a primi o notificare de fiecare data cand un subiect contine #cuvantul. Desigur, puteti activa sau nu opțiunea din panoul administrativ. Intr-un minut puteti acorda o dimensiune sociala forumului dvs. gratuit!

Etichetarea utilizatorilor si a cuvintelor cheie

Personalizare completa

Personalizare completa

Cu scopul de a face un forum unic, personalizarea este nelimitata si gratuita. La fiecare versiune de forum (phpBB2, phpBB3, Invision, PunBB) proprietarul forumului poate modifica template-urile si CSS-ul prin intermediul panoului administrativ. In plus, puteti avea o personalizare completa a forumului prin crearea codurilor Javascript. Fie ca sunteti incepator sau expert, beneficiati de multitudinea de tutoriale disponibile pe Forumul de suport.


Salvari automate si Backup

Forumgratuit face backup-uri regulate pentru toate forumurile. Pentru mai multa siguranta este posibila restabilirea unui forum la o data anterioara pana la 4 luni! Procesul de restaurare este disponibil proprietarului prin intermediul uneltelor fondatorului. Astfel, fondatorul poate efectua mai multe actiuni, cum ar fi: backup-uri, conexiune directa la panoul administrativ, resetarea interdictiilor pentru utilizatori, etc.

Salvari automate si Backup

Jocuri de roluri (RPG)

Jocuri de roluri (RPG)

Pentru toti fanii de RPG, Forumgratuit include caracteristici gratuite, cum ar fi foile de caracter si aruncarea de zaruri. Foile de caractere sunt personalizabile de catre administrator si/sau membri. Campurile de tip text, listele derulante sau barele pot fi configurate. Foile de caracter pot fi personalizate in sabloane legate de profilul personal al utilizatorilor. In plus, este posibil sa editati fata de zaruri pentru a se potrivi cu tot felul de jocuri!


Newsletter

Fiecare administrator poate trimite newslettere gratuite pentru ei insisi sau pentru membri sai. Newsletter-ul poate fi trimis tuturor membrilor sau grupurilor. Astfel, este facila informarea comunitatii despre evenimente, stiri sau anunturi importante. In plus, prin utilizarea instrumentului nostru, trimiterea programata, puteti sa va planificati newsletter-ul pana la 6 zile in avans si sa selectati data si ora de trimitere!

Newsletter

Crearea de pagini HTML

Crearea de pagini HTML

Pentru o personalizare optima a forumului puteti utiliza instrumentul HTML. Disponibila in panoul administrativ, această optiune permite fondatorului crearea de pagini web reale cu usurinta. Fie ca sunteti expert sau incepator puteti gasi ceea ce cautati datorita unui modul avansat si simplu.
Mai mult decat atat, este posibil sa includeti link-uri catre paginile respective direct in bara de navigare a forumului.


Acces nelimitat la mii de teme grafice

Prin crearea unui forum pe Forumgratuit veti obtine acces complet la catalogul nostru de teme Hitskin. Alegeti dintre mii de skin-uri pentru a schimba aspectul forumului! Pur si simplu navigati in categorii sau cautati prin cuvinte cheie tema de vis care se potriveste perfect cu forumul dumneavoastra.
In cateva secunde puteti instala tema pe forumul dumneavoastra si puteti oferi tuturor membrilor si vizitatorilor dumneavoastra un design complet personalizat! Descoperiti cele mai populare teme Forumgratuit!

Acces nelimitat la mii de teme grafice

Facebook connect

Facebook connect

Datorita modulului de conectare Facebook, vizitatorii se pot inregistra rapid pe forum. Astfel, forumul devine mult mai activ si mai populat. Activarea modulului de conectare Facebook are un impact direct asupra activitatii forumului, conectarea fiind mai rapida si mai simpla!
Modulul de conectare Facebook face prima vizita a membrilor mai placuta! Profitati de retelele sociale pentru a promova forumul! Acesta este cel mai bun mod de a creste vizibilitatea forumului pe internet.


Mai multe funcţii

Optimizare SEO

Pentru a fi vizibile cel mai bine în motoarele de căutare, forumurile Forumactif sunt optimizate pentru SEO. Puteți să adăugați metaetichete sau să validați cu ușurință Instrumentele Google pentru webmasteri. Forumurile au timpi de încărcare rapizi și includ marcaje Schema.org și Facebook Open Graph. Urmați sfaturile SEO pe suport!

Inscrierea in catalogul forumurilor

Prin crearea forumului dvs. pe Forumgratuit, aveți ocazia să participați la director de forumuri gratuite. Este o platformă de căutare a forumurilor de internet pe categorii sau cuvinte cheie. Vizitat de mii de internet în fiecare zi, este un mod ideal de a vă propulsa forumul și de a-i îmbunătăți vizibilitatea pe web.

Attachments: partajati fisiere cu usurinta

Inserarea atașamentelor într-o postare facilitează partajarea unei fotografii sau a unui document digital cu membrii forumului. Suficient pentru a îmbogăți subiectele și discuțiile! Pentru a vizualiza un videoclip YouTube sau DailyMotion, pur și simplu copiați adresa videoclipului prin editor. Profitați la maximum de conținutul multimedia !

Chatbox integrat

Bucurati-va in timp real de discutii datorita Chatbox. Integrat in mod implicit pe toate forumurile Forumgratuit, il puteti afisa peste tot pe forum. Personalizarea completa a Chatbox-ului este posibila prin modificarea sabloanelor. In plus, Chatbox-ul Forumgratuit include o serie de instrumente esentiale cum ar fi optiunea de interdictie, de deconectare a membrilor sau de trimitere de mesaje in absenta.

Generator de avatar

Creati-va un avatar personal in doar cateva click-uri prin intermediul profilului de pe forum. Datorita parteneriatului cu FaceYourManga puteti crea un avatar original si personal pe forum, lasan-du-va imaginatia libera!

Forum public sau forum privat

În funcție de proiectul comunității dvs. online, este posibil să aveți un forum public sau un forum privat pe Forumgratuit. Pentru a face un Forum privat, trebuie doar să activați opțiunea direct în panoul de administrare. Nici vizitatorii, nici motoarele de căutare nu vor putea accesa conținutul acestuia : va fi necesară autentificarea !


Ce inseamna Forumgratuit pentru dumneavoastra?