Caracteristici de forum gratuit

Caracteristici de forum gratuit

Forumgratuit va permite sa creati un forum complet gratuit. Care sunt caracteristicile forumurilor noastre gratuite? Afla cele mai renumite caracteristici ale serviciilor noastre.

Lista de caracteristici Forumgratuit

Forumgratuit ofera forumuri gratuite, usor de creat, personalizabile si nelimitate.
Explorati caracteristicile si optiunile disponibile pe forumurile noastre gratuite.

Creeaza un forum
Evenimente pentru comunitatea ta

Evenimente pentru comunitatea ta

Forumgratuit vă oferă posibilitatea de a crea un calendar de evenimente pe forum. Cu această caracteristică exclusivă, membrii dvs. pot crea un card de profil, oferind evenimente din lumea reală sau online și să le partajați cu comunitatea.
Excursii, întâlniri, festivaluri, concerte, evenimente, etc...Posibilitățile sunt nelimitate! Depinde de dvs. să găsiți chestiunile care să intereseze mai mult comunitatea dvs. de a împărtăși amintiri memorabile împreună.
Nu ezitați să activați evenimentele de pe forum și să grupați practic sau în mod real membrii dvs. pentru a crește angajamentul comunității dvs.


Publicații sau arta scrisului colaborativ

Secțiunea „Publicații“ de pe Forumgratuit este un spațiu de colaborare pentru citirea, scrierea și distribuirea oricărui tip de conținut cu comunitatea dvs.
Pe lângă faptul că oferă un design modern, minimalist și ergonomic forumului, acest sistem exclusiv are mai multe avantaje. Crearea și împărtășirea ușoară a articolelor, posibilitatea de a construi împreună cu membrii dvs. același conținut îmbogățit din cunoașterea colectivă a comunității, ș.a.m.d. Dar, de asemenea, o încărcare instantanee și o redare optimă pe terminalele mobile.
Un mijloc imposibil de ocolit pentru a îmbogăți și mai mult conținutul forumului dvs...

Publicații sau arta scrisului colaborativ

Certificat SSL pentru o adresa de internet securizata (HTTPS)

Certificat SSL pentru o adresa de internet securizata (HTTPS)

Protocolul HTTPS devine o prioritate pentru toate site-urile. Pentru a face acest lucru, Forumgratuit va permite sa securizati cu usurinta forumul de discutii cu un certificat SSL. Fiecare administrator Forumgratuit are posibilitatea de a comanda un certificat SSL pe forumul sau pentru a avea HTTPS la adresa web . Dupa instalarea acestuia forumul va afisa eticheta "Securizat" in browserele web, iar acest lucru va fi un usor bonus pentru SEO. Google a confirmat faptul ca site-urile care utilizeaza HTTPS vor fi clasate usor mai sus. Activati certificatul SSL acum si ofera forumului tau un spatiu de discutii mai sigur , in conformitate cu noile standarde Internet.


Nume de domeniu si email-uri personalizate

Unul dintre atuurile noastre principale este lista foarte mare de nume de domenii, lista de unde puteti alege pentru forumul dvs. gratuit. Cu toate acestea, puteti alege, de asemenea, un nume de domeniu personalizat. Exista doua moduri diferite de a obtine acest nume de domeniu: il puteti cumpara, prin intermediul panoului de administrare, sau Forumgratuit poate oferi gratuit domeniul in anumite conditii.
Daca aveti un nume de domeniu personalizat veti avea, de asemenea, adrese de e-mail personalizate.

Nume de domeniu si email-uri personalizate

Anunturi tematice

Anunturi tematice

Exclusiv pe forumul dvs. Forumgratuit, se pot crea secțiuni de anunțuri clasificate pentru a găzdui anunțurile tematice : indiferent dacă îl utilizați pentru adopții sau salvări pentru animale , vânzâri sau schimbând articole reale sau virtuale între membri. Nu ezitați să adaptați această nouă secțiune de anunțuri la nevoile forumului dvs..
Activați această caracteristică acum și oferiți-vă comunității un loc special și formidabil pentru promovarea partajării și schimbului în cadrul forumului.


Etichetarea utilizatorilor si a cuvintelor cheie

La fiecare forum Forumgratuit, puteti eticheta membri si cuvinte cheie. Astfel, membrii vor putea sa eticheteze unul sau mai multi membri intr-un mesaj si vor primi o notificare. Aceasta face discutia mai usoara! Aceasta optiune, de asemenea, functioneaza pentru cuvintele cheie. Fiecare membru poate crea o lista de cuvinte cheie pentru a urmari-o si pentru a primi o notificare de fiecare data cand un subiect contine #cuvantul. Desigur, puteti activa sau nu opțiunea din panoul administrativ. Intr-un minut puteti acorda o dimensiune sociala forumului dvs. gratuit!

Etichetarea utilizatorilor si a cuvintelor cheie

Personalizare completa

Personalizare completa

Cu scopul de a face un forum unic, personalizarea este nelimitata si gratuita. La fiecare versiune de forum (phpBB2, phpBB3, Invision, PunBB) proprietarul forumului poate modifica template-urile si CSS-ul prin intermediul panoului administrativ. In plus, puteti avea o personalizare completa a forumului prin crearea codurilor Javascript. Fie ca sunteti incepator sau expert, beneficiati de multitudinea de tutoriale disponibile pe Forumul de suport.


Salvari automate si Backup

Forumgratuit face backup-uri regulate pentru toate forumurile. Pentru mai multa siguranta este posibila restabilirea unui forum la o data anterioara pana la 4 luni! Procesul de restaurare este disponibil proprietarului prin intermediul uneltelor fondatorului. Astfel, fondatorul poate efectua mai multe actiuni, cum ar fi: backup-uri, conexiune directa la panoul administrativ, resetarea interdictiilor pentru utilizatori, etc.

Salvari automate si Backup

Jocuri de roluri (RPG)

Jocuri de roluri (RPG)

Pentru toti fanii de RPG, Forumgratuit include caracteristici gratuite, cum ar fi foile de caracter si aruncarea de zaruri. Foile de caractere sunt personalizabile de catre administrator si/sau membri. Campurile de tip text, listele derulante sau barele pot fi configurate. Foile de caracter pot fi personalizate in sabloane legate de profilul personal al utilizatorilor. In plus, este posibil sa editati fata de zaruri pentru a se potrivi cu tot felul de jocuri!


Newsletter

Fiecare administrator poate trimite newslettere gratuite pentru ei insisi sau pentru membri sai. Newsletter-ul poate fi trimis tuturor membrilor sau grupurilor. Astfel, este facila informarea comunitatii despre evenimente, stiri sau anunturi importante. In plus, prin utilizarea instrumentului nostru, trimiterea programata, puteti sa va planificati newsletter-ul pana la 6 zile in avans si sa selectati data si ora de trimitere!

Newsletter

Crearea de pagini HTML

Crearea de pagini HTML

Pentru o personalizare optima a forumului puteti utiliza instrumentul HTML. Disponibila in panoul administrativ, această optiune permite fondatorului crearea de pagini web reale cu usurinta. Fie ca sunteti expert sau incepator puteti gasi ceea ce cautati datorita unui modul avansat si simplu.
Mai mult decat atat, este posibil sa includeti link-uri catre paginile respective direct in bara de navigare a forumului.


Acces nelimitat la mii de teme grafice

Prin crearea unui forum pe Forumgratuit veti obtine acces complet la catalogul nostru de teme Hitskin. Alegeti dintre mii de skin-uri pentru a schimba aspectul forumului! Pur si simplu navigati in categorii sau cautati prin cuvinte cheie tema de vis care se potriveste perfect cu forumul dumneavoastra.
In cateva secunde puteti instala tema pe forumul dumneavoastra si puteti oferi tuturor membrilor si vizitatorilor dumneavoastra un design complet personalizat! Descoperiti cele mai populare teme Forumgratuit!

Acces nelimitat la mii de teme grafice

Facebook connect

Facebook connect

Datorita modulului de conectare Facebook, vizitatorii se pot inregistra rapid pe forum. Astfel, forumul devine mult mai activ si mai populat. Activarea modulului de conectare Facebook are un impact direct asupra activitatii forumului, conectarea fiind mai rapida si mai simpla!
Modulul de conectare Facebook face prima vizita a membrilor mai placuta! Profitati de retelele sociale pentru a promova forumul! Acesta este cel mai bun mod de a creste vizibilitatea forumului pe internet.


Mai multe funcţii

Optimizare SEO

Pentru a fi vizibile cel mai bine în motoarele de căutare, forumurile Forumactif sunt optimizate pentru SEO. Puteți să adăugați metaetichete sau să validați cu ușurință Instrumentele Google pentru webmasteri. Forumurile au timpi de încărcare rapizi și includ marcaje Schema.org și Facebook Open Graph. Urmați sfaturile SEO pe suport!

Inscrierea in catalogul forumurilor

Din moment ce ati creat un forum Forumgratuit puteti participa la catalog de forumuri. Aceasta este o platforma pe care puteti gasi forumuri in functie de cuvinte cheie si categorii. Acest instrument popular va permite sa va faceti forumul vizibil pe internet si sa imbunatatiti SEO.

Attachments: partajati fisiere cu usurinta

Inserarea de fisiere in cadrul unui mesaj va permite sa partajati fotografiile sau documentele cu membrii de pe forum. Acesta optiune va imbogati conversatiile dumneavoastra. Pentru a afisa un video YouTube sau Dailymotion doar copiati link-ul in cadrul editorului.

Chatbox integrat

Bucurati-va in timp real de discutii datorita Chatbox. Integrat in mod implicit pe toate forumurile Forumgratuit, il puteti afisa peste tot pe forum. Personalizarea completa a Chatbox-ului este posibila prin modificarea sabloanelor. In plus, Chatbox-ul Forumgratuit include o serie de instrumente esentiale cum ar fi optiunea de interdictie, de deconectare a membrilor sau de trimitere de mesaje in absenta.

Generator de avatar

Creati-va un avatar personal in doar cateva click-uri prin intermediul profilului de pe forum. Datorita parteneriatului cu FaceYourManga puteti crea un avatar original si personal pe forum, lasan-du-va imaginatia libera!

Forum public sau forum privat

Potrivit preferintelor dumneavoastra, puteti face forumul privat sau public. Pentru a face un forum integral privat, nimic nu este mai simplu. Trebuie doar sa activati optiunea din panoul administrativ. Astfel, nici vizitatorii, nici robotii nu vor putea accesa continutul: conectarea devine obligatorie!


Ce inseamna Forumgratuit pentru dumneavoastra?