Avantajele forumurilor : Personalizati-va forumul

Creati un forum gratuit si bucurati-va de mai multe caracteristici si personalizari disponibile pentru a avea un forum unic. Numarul de membri si de mesaje este nelimitat!

Personalizati-va forumul

Cum personalizati un forum? Crearea unui forum este cel mai bun mod de a facilita comunicarea pentru membrii dumneavoastra. Aspectul grafic, culorile si imaginile trebuie sa corespunda asteptarilor. Colectia noastra de teme este foarte usor de utilizat pentru a dezvolta un forum atractiv, fara a avea cunostinte HTML.

Personalizarea forumului

Fie ca sunteti incepator in utilizarea forumurilor, fie ca doriti sa remodelati elementele unei teme, Forumgratuit.ro va ajuta sa va dezvoltati un forum atractiv. Fonturi, culori, avatare, zambete, logo-uri, imagini... toate vor creste nivelul de personalizare al temelor noastre si va vor ajuta sa proiectati o prezentare care sa se potriveasca perfect cu personalitatea dvs. si a forumului dumneavoastra.

In orice moment puteti schimba tema si puteti face un redesign pentru forum. Forumgratuit ofera o gama larga de teme grafice pentru forumul dvs. pe site-ul Hitskin. Cu doar cateva clicuri puteti instala o tema pentru un forum nou sau pentru unul deja existent.

Adaugati module si pagini HTML pe forumul dumneavoastra

Cel mai bun mod de a personaliza forumul dvs. este de a adauga noi functionalitati. Puteti adauga module si pagini HTML forumului dumneavoastra:

  • Adaugati un portal: adaugati o pagina de start la forumul dvs., numeroase module ce pot fi reunite sub forma unei liste, un calendar care afiseaza evenimentele lunii, lista membrilor conectati si altele.
  • Un pop-up pentru vizitatorii si membrii dvs. cu un mesaj personalizat de catre dumneavoastra.
  • Creati propriile dvs. module si adaugati-le la pagina de start.
  • Un calendar ce afiseaza aniversarile membrilor si evenimentele din forum.
  • Adaugati pagini HTML. Va puteti contura forumul gratuit pur si simplu adaugand niste pagini web sau puteti de-a dreptul transforma forumul dvs. intr-un veritabil site Web.
  • Administrati foile de personaj pentru forumurile dvs., de tipul Joc de Roluri: aceasta pagina este configurabila in intregime de catre administrator.
  • Rezervati propriul dvs. nume de domeniu personalizat si creati propriile dvs. e-mail-uri personalizate de forma adresa@domeniu.com. Noii vizitatori si membrii pot accesa mai usor site-ul dumneavoastra.
  • Datorita catalogului gratuit de forumuri aveti posibilitatea de a va promova gratuit propriul forum. Inscrieti forumul in catalog, promovati-l pe retelele de socializare si stabiliti astfel o comunicare eficienta.
  • Si inca multe alte functionalitati...

Cu toate aceste resurse, personalizarea forumului devine unica si accesibila tuturor. Forumgratuit gazduieste cele mai bune forumuri gratuite! De ce nu si pe al dumneavoastra?

Creati

Personalizati

Distribuiţi

Discutati

Forum optimizat pentru cautare

Creare si administrare intuitiva a forumului

183 584 Forumuri active online

Hosting gratuit si fiabil

Analiza integrata a forumului