Avantajele forumurilor : Personalizati-va forumul

Creati un forum gratuit si bucurati-va de mai multe caracteristici si personalizari disponibile pentru a avea un forum unic. Numarul de membri si de mesaje este nelimitat!

Personalizati-va forumul

Cum să vă personalizați forumul ? Cel mai bun mod de a crea o comunitate de membri este de a avea un forum de discuții unic. Grafica, culorile și imaginile trebuie să se potrivească cu lumea forumului. Colecția noastră de teme facilitează crearea unui site atractiv fără cunoștințe de HTML.

Personalizarea forumului

Fie că vă începeți forumul sau pur și simplu doriți să îl reproiectați, setul de instrumente Forumgratuit.ro vă va ajuta să vă prezentați forumurile într-un mod atractiv. Fonturi, culori, avatare, smileys, logo-uri, imagini... vă vor permite să creșteți nivelul de personalizare a temelor noastre pentru a concepe o prezentare care să se potrivească perfect cu personalitatea și forumul dumneavoastră.

Vă puteți schimba tema grafică în orice moment și vă puteți reproiecta forumul. Forumgratuit vă oferă o gamă largă de teme de forum la Hitskin. Cu doar câteva clickuri, puteți instala o temă pe un forum nou sau pe un site existent.

Adăugarea de module și pagini web la forumul dvs.

Cel mai bun mod de a vă personaliza forumul este să adăugați caracteristici. Puteți adăuga module și pagini web la forumul dvs :

  • Crearea unui portal : adăugați o pagină principală la forumul dvs., se pot reuni mai multe module, cum ar fi o listă a ultimelor mesaje, un calendar cu evenimentele lunii, o listă a membrilor online etc.
  • Salutați vizitatorii și membrii forumului cu un mesaj personalizat.
  • Creați-vă propriile module și adăugați-le pe pagina de start.
  • Adăugați un calendar care să afișeze zilele de naștere ale membrilor și evenimentele de pe forum.
  • Adăugarea de pagini HTML. Puteți să vă extindeți forum gratuit prin simpla adăugare a câtorva pagini web sau prin transformarea forumului tău într-un adevărat site web.
  • Gestionarea foilor de caractere pentru forumuri de tip « RolePlay » : această foaie este complet configurabilă de către administrator.
  • Rezervați-vă nume de domeniu personalizat și să vă creați propriile conturi de e-mail. Acest lucru va facilita accesul noilor vizitatori și membri ai forumului la site.
  • Vă mulțumim pentru directorul forumului gratuit, vă puteți promova gratuit forumul. Listarea forumului dvs. în director, partajarea acestuia pe rețelele sociale și promovarea discuțiilor dvs. pe internet sunt modalități excelente de comunicare.
  • Și multe alte caracteristici și instrumente de personalizare…

Cu toate aceste resurse, personalizați-vă forumul și să-l faci unic este accesibil tuturor. Forumgratuit găzduiește cele mai bune forumuri gratuite de pe web ! De ce nu și al tău ?

Personalizați un forum de la zero

Pentru a avea un forum care să vă reflecte imaginea, cea mai bună soluție este să modificați de la zero aspectul unui forum de discuții. Cu Forumgratuit, aveți acces gratuit la templateurile și fișierele CSS pentru site-ul dvs. web. Deci, dvs. aveți opțiuni de personalizare sunt limitate doar de imaginația și expertiza dumneavoastră. Această funcție este foarte utilă pentru utilizatorii cu puține cunoștințe de calculator care doresc să realizeze un design unic. Pentru ceilalți utilizatori, personalizați un forum de la zero este ușor de realizat datorită sprijinului comunității Forumgratuit! Vizitați forumul de suport pentru a afla cum să personalizați aspectul forumului dumneavoastră!

Creati

Personalizati

Distribuiţi

Discutati

Forum optimizat pentru cautare

Creare si administrare intuitiva a forumului

183 560 Forumuri active online

Hosting gratuit si fiabil

Analiza integrata a forumului